Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Costa de la Luz Noord" by Walter Devenijns & Janine Stougie # eBook PDF Kindle ePub Free

Costa de la Luz Noord

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Costa de la Luz Noord
  • Author : Walter Devenijns & Janine Stougie
  • Release Date : January 11, 2018
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 145175 KB

Description

Deze e-reisgids over Costa de la Luz Noord, de groene gordel onder Sevilla, beschrijft het gebied tussen Werelderfgoed Doñana en Ayamonte bij de Portugese grens. Dit boek is het resultaat van een dik drie maanden durende reis langs de ruim honderd kilometer tellende Zuid-Spaanse kust. Het telt 294 pagina’s, 425 foto’s, weblinks én 48 kaarten.


NIEBLA, DE ONBEKENDE PAREL 

De journalisten Walter Devenijns en Janine Stougie bezochten onder meer de onbekende parel, het ommuurde stadje Niebla, maar ook de iets bekendere Columbussteden, Palos de la Frontera en Moguer, en het bij de zonaanbidders overbekende Islantilla met z’n stranden en golfterreinen.


EEN UITGEBREIDE VERKENNING VAN WERELDERFGOED DOÑANA

Zelf zijn de auteurs het meest trots op de zeer uitgebreide verkenning van het Werelderfgoed Doñana. Ze durven wel te zeggen ongeëvenaard uitgebreid, want nergens in het Nederlands taalgebied zul je meer tekst en beeld vinden over dit bijzondere natuurpark. Alleen dit hoofdstuk telt al 146 pagina’s. Zo ga je op visite bij de lynx en de ooievaar en reis je mee met een bussafari door het hart van Parque Nacional de Doñana. Het geheel wordt begeleid met vele prachtige illustraties.


DE PLEZIERIGE ONTDEKKING VAN DE SINAASAPPELWIJN

Een plezier was de verkenning van het onbekende wijngebied D.O. Condado de Huelva. Zo ontdekten ze de heerlijke sinaasappelwijn. Wat meer moeite hadden de schrijvers met havenstad Huelva. Maar ook deze provinciehoofdstad bleek interessant te zijn door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een nog intact zijnde Engelse wijk. Daarnaast wordt Huelva omgeven door schitterende natuurgebieden.


EEN ECHT KIJK- EN LEESBOEK

In totaal bezochten de schrijvers 26 dorpen en steden. Het is een echt kijk- en leesboek geworden. Net als de eerder verschenen e-reisgids Costa de la Luz Zuid, over het gebied tussen Tarifa en Sanlúcar de Barrameda bij natuurpark Doñana, wordt hun tekst begeleid door veel bijpassend beeldmateriaal.


LOVENDE RECENSIE

Eerder schreef NKC Kampeerauto (nr 7 - 2018) over Costa de la Luz Zuid: 'Het resultaat van deze camperreis is vijfhonderd pagina's vakantieplezier, talloze foto's en tientallen informatieve kaarten.'


Free Books Download "Costa de la Luz Noord" PDF ePub Kindle