Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Costa de la Luz Zuid" by Walter Devenijns & Janine Stougie # eBook PDF Kindle ePub Free

Costa de la Luz Zuid

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Costa de la Luz Zuid
  • Author : Walter Devenijns & Janine Stougie
  • Release Date : January 11, 2018
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 298443 KB

Description

Dit e-reisbook toont de onontdekte Spaanse Costa de la Luz, tussen Tarifa en Doñana bij Sanlúcar de Barrameda. Deze digitale reisgids heeft 488 pagina’s, 850 unieke foto’s, weblinks, 3 films én tientallen informatieve kaarten. Het is niet alleen een leesboek, maar zeker ook een kijkgids.

GENIETEN VAN DE ONBEKENDE KUST

Wat de auteurs zelf in reisboeken misten hebben ze nu goed gemaakt met de publicatie van dit rijk geïllustreerde e-reisboek. Dankzij dit boek kun je al vooraf genieten van dit onbekende deel van Spanje.

VEEL INFORMATIE OVER DE LEUKE STEDEN ZOALS CÁDIZ

Het e-book telt 19 hoofdstukken. Alleen het hoofdstuk Cádiz telt al 87 pagina’s met veel informatie en bijzondere foto’s. De auteurs keken vanuit het Moorse Tarifa Afrika in, terwijl ze in Bolonia op bezoek gingen bij de Romeinen. Ze nemen jullie mee uit eten, gaan met jullie zonnen, zwemmen, fietsen en wandelen. Ze dompelen jullie onder in de geheimen van Cádiz, San Fernando, El Puerto de Santa María en Jerez de la Frontera. Elke zandkorrel langs deze fascinerende kust hebben ze omgedraaid, zodat ze jullie mee kunnen laten genieten van één van de rustigste kusten van Spanje.

TOTAAL ANDERS

Deze Costa is totaal anders dan de kusten waar de meeste Nederlanders en Belgen naar toegaan. Meer dan 80 miljoen toeristen bezoeken Spanje, maar het overgrote deel is in het door de auteurs beschreven gebied nog nooit geweest. Jammer voor hen, want ze weten niet wat ze missen.

De schrijvers laten jullie in ‘Costa de la Luz Zuid, het onontdekte Spanje’ zien hoe vol van vertier, historie, schoonheid, wetenswaardigheden en mogelijkheden dit deel van Andalusië is. En zij zorgen ervoor dat jullie niets hoeven missen.

ACHT MAANDEN OP REIS LANGS DE KUST

Het journalistenduo Walter Devenijns en Janine Stougie was acht maanden lang op onderzoek langs de zuidelijk gelegen Costa de la Luz. Inmiddels heeft het schrijvende stel ook een e-reisgids over het noordelijke gedeelte van deze kust van het licht, dat eindigt aan de grens van Portugal (Algarve), uitgebracht. Dit boek is onder de titel Costa de la Luz Noord verkrijgbaar in de Apple Bookstore. Sinds januari 2020 is van hun hand ook de digitale reisgids Cabo de Gata - Costa de Almería verschenen.

LOVENDE RECENSIE NKC Kampeerauto, nr 7-2018: 'Het resultaat van deze camperreis is vijfhonderd pagina's vakantieplezier, talloze foto's en tientallen informatieve kaarten.'


Free PDF Download "Costa de la Luz Zuid" Online ePub Kindle